Topic: Thumbnail upload broken?

It seems that I can not upload a thumbnail to my films. It just says that I haven't uploaded one, when I did. It is just me, or is this happening to others as well?

When sparks fly, mayhem is coming...

Re: Thumbnail upload broken?

this is also happening to me

Magek AKA raptor aptor use this link for more of my stuff ----)        https://www.youtube.com/channel/UCbfTJt … subscriber
"I miss my past" "No real reason to accept the way things have changed" "I'm stuck self-torchering"
If you want to adutoin for something of mine please PM me!! THX

Re: Thumbnail upload broken?

I can't replicate this. What browser are you using? How big is the file you're trying to use for the thumbnail?

YouTubeTwitterInstagram
http://bricksafe.com/files/rioforce/internet-images/brawl17-sig.png
"Whatever you do, do all to the glory of God." - 1 Corinthians 10:31b

Re: Thumbnail upload broken?

I use chrome

Magek AKA raptor aptor use this link for more of my stuff ----)        https://www.youtube.com/channel/UCbfTJt … subscriber
"I miss my past" "No real reason to accept the way things have changed" "I'm stuck self-torchering"
If you want to adutoin for something of mine please PM me!! THX

Re: Thumbnail upload broken?

Tested this out myself on chrome. After clicking on the upload button, it took a good 2-3 minutes of waiting, but eventually the image did load for me.

Perhaps change the image file type, as maybe that's the issue? (png, jpg, ...)

https://i.imgur.com/0OLRFM4.png

Re: Thumbnail upload broken?

It is working now, not sure why it didn't work all of a sudden...

When sparks fly, mayhem is coming...